Sakarya Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SUBÜ’den uluslararası iş birliği protokolü

SUBÜ VE HİNDİSTAN CT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. DÜZENLENEN ONLİNE TOPLANTIDA İSE ÜNİVERSİTELERİN İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA BİRLİKTE ATACAĞI ADIMLAR KONUŞULDU.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SUBÜ’den uluslararası iş birliği protokolü
151 views
05 Temmuz 2021 - 16:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SUBÜ ve Hindistan CT Üniversitesi arasında uluslararası iş birliği protokolü imzalandı. Düzenlenen online toplantıda ise üniversitelerin iş birliği kapsamında birlikte atacağı adımlar konuşuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), ulusal iş birliklerinin yanı sıra uluslararası iş birliklerine de imza atıyor. Şubat ayında Tradepreneur Global Academic Platform Southampton England (UK) ile ‘6. International Conference On Technology Changes Future’ isimli uluslararası konferansa yönelik bir anlaşmaya imza atan SUBÜ, yine 25’ten fazla ülkeden yüzlerce akademisyen ve öğrencinin katıldığı ‘Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Zirvesi’nin; Tradepreneur Global Academic Platform UK, Amerika Birleşik Devletleri-Hindistan Bilim Teknoloji ve Güvenlik İş Birliği ve Macaristan’ın Kodolnyi Jnos Üniversitesi ile düzenleyici ortaklarından birisi olmuştu.

Son olarak ise SUBÜ ile Hindistan CT Üniversitesi arasında uluslararası bir iş birliği protokolü imzalandı. Online olarak düzenlenen etkinlikte SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile CT Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Harsh Sadawarti ve Uluslararası İlişkiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rashmi Gujrati tarafından iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler değerlendirildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.