Sakarya Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Serdivan Belediyesi çalışanlarına KVKK eğitimi

SERDİVAN BELEDİYESİ’NDE ‘HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI’ KAPSAMINDA 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) EĞİTİMİ VERİLDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Serdivan Belediyesi çalışanlarına KVKK eğitimi
28 views
14 Ocak 2021 - 18:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Serdivan Belediyesi’nde ’Hizmet İçi Eğitim Programı’ kapsamında 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) eğitimi verildi.

Serdivan Belediyesi Meclis Salonu’nda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak verilen eğitim, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sezercan Bektaş tarafından belediyenin birim veri envanter sorumlularına yönelik olarak gerçekleştirildi. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kullanıcı şifre kullanımı ve güvenliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim kapsamında, ‘kişisel veri nedir?’, ‘kişisel veri işleme için temel ilkeler nelerdir?’, ‘kişisel verileri temel ilkelere göre işleme yükümlülüğü’, ‘bilgi güvenliği ihlali ve ihlale müdahale süreçleri’ anlatıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.